Cautare

3377 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia d cluj" (2.66 secunde)
Nu ma pricep la fotbal, dar am totusi o echipa preferata. ... O urmaresc de vreo 25 de ani si ii admir spiritul. Adevaratele echipe, indiferent de jucatori, de antrenori sau de conducerea cluburilor, isi pastreaza trasaturile de caracter.
Victorie de palmares a ros-albastrilor. ... Ros-albastrii au obtinut o victorie de palmares in fata campioanei. ... Diferenta a fost facuta de golul veteranului Filipe Teixeira (38 ani), in min. ... CFR era neinvinsa de 12 etape. FCSB nu a pierdut de noua etape.
Considerand ca echipele de fotbal si de rugby ale Mangaliei se afla intr-o situatie dezastruoasa, candidatul PSD pentru Primaria Mangalia, consilierul judetean Claudiu Tusac si-a oferit sprijinul. ... "Imediat ce am aflat de situatia celor doua echipe, am discutat cu presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu.
Cele mai mari afaceri se fac in domeniul imobiliar, constructii ori turism, iar dovada consta chiar in numarul mare de bogati romani care au pariat pe domeniile in cauza.
Firmele din Gorj care nu isi platesc datoriile la bugetul statului si nu mai au nici o posibilitate sa le achite intra pe banda rulanta in faliment, DGFP Gorj introducand lunar la judecatorie zeci de cereri de lichidare judiciara.
"Razboiul" dintre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului Galati si FC Otelul, a carui miza este suma de 13 milioane de lei, a ajuns in justitie Demersurile facute de catre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati in vederea obligarii societatii FC Otelul, actionarul principal al clubului de fotbal, de a achita suma de 13 milioane de lei reprezentind obligatiile de plata ale vechiului actionar, organizatia non profit CF Otelul, au ajuns in instanta.
Moartea lui Stefanescu, regretata si de FRF Federatia Romana de Fotbal isi exprima regretul fata de decesul fostului mare fotbalist Costica Stefanescu, intr-un comunicat dat publicitatii pe site-ul oficial al forului national.
Gica Hagi, la 50 de ani - Cele mai frumoase goluri din cariera "Regelui" - Dobrin ar trebui sa aiba o statuie, nu eu Gica Hagi a implinit, joi, 50 de ani.
28 octombrie 1979, Timisoara, Romania) este un fost fotbalist roman, actualmente antrenor al formatiei FC Dunarea Calarasi.Ca jucator, a evoluat la mai multe cluburi de renume, cum ar fi: ... A fost un jucator important al echipei nationale de fotbal a Romaniei.
Generalul Anghel Puiu Iordanescu (nascut la 4 mai 1950, Iasi) a fost un mare jucator de fotbal, actualmente antrenor al echipei nationale. A mai antrenat in doua randuri si echipa nationala a Romaniei, calificand-o de fiecare data la competitiile pentru care a jucat nationala.
In urma infrangerii suferite de FCSB pe terenul Rapidului, Gigi Becali si-a anuntat retragerea din fotbal. ... FCSB ramane pe locul al treilea in clasament, cu 37 de puncte, in timp ce Rapid este pe 5, cu 31 de puncte. "E ultima conferinta de presa.
Steaua si CFR Cluj ne-au demonstrat inca o data adevarata fata a unui fotbal dominat de catuse, scandaluri si promisiuni desarte, si au pierdut ambele clar in deplasarile de la Amsterdam, respectiv Milano.
Al patrulea rezultat de 1-1 intre FCSB si CFR Cluj. ... Dan Alexandru) FCSB si CFR Cluj au remizat pentru a patra oara consecutiv in acest sezon, cu acelasi scor chiar, 1-1, in meciul care ar fi putut transa soarta titlului in Liga 1, pe Arena Nationala.
Campioana Romaniei la handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea a fost invinsa, miercuri, in deplasare, de vicecampioana "U" Jolidon Cluj, cu scorul de 29-27 (13-15), intr-un meci restant din etapa a XVI-a a Ligii Nationale, acesta fiind primul esec dupa trei ani in competitia interna.
Fotbalista de la Real Craiova a fost chemata de antrenorii lotului national, Maria Delicoiu si Mirel Albon, pentru un amical la Orleans, in compania uneia dintre puterile fotbalului feminin mondial, Franta Jucatoarea echipei feminine de fotbal Real Craiova, Andreea Tomescu, a primit zilele trecute telegrama de convocare la nationala de senioare a Romaniei, pentru perioada 1-4 iulie.
Tragedie, joi seara, pe DN 1 C, la limita dintre judetele Cluj si Salaj. Un fotbalist de 27 de ani din Muncel a murit dupa ce a pierdut controlul volanului.
Patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, Gigi Becali, este pe locul intai in topul celor mai bogati romani, realizat de revista "Capital", avand o avere de 2,5 miliarde de euro.
Secretul cu care Steaua vrea sa distruga si Chelsea ' A facut o investitie-record pentru a uimi Europa Neubert e platit la Steaua ca un fotbalist, cu 10.000 de euro lunar, cel mai mare salariu al unui preparator fizic care a lucrat vreodata in Romania.
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... Isi facea bine treaba ca presedinte de Senat, nimeni nu i-a mai reprosat ceva, nici nu avea ce, si acum, asa, pe nepusa masa, si-a adus aminte ca vrea sa fie presedintele Romaniei.
Iliescu acuza "o manevra veninoasa" a lui Dancu, dupa ce acesta a scris despre "daramarea idolilor" Ion Iliescu acuza "o manevra veninoasa" din partea lui Vasile Dancu prin incercarile de "a alimenta suspiciuni si neincredere intre vechii lideri - Iliescu si Nastase - si tanarul presedinte Ponta", dupa ce Dancu a postat pe blog un text intitulat "Ultima batalie a stangii:
google-analytics.com